неділя, 08 листопада 2009 15:24

"Рубін" переміг на виїзді ЦСКА

"Рубін" переміг на виїзді ЦСКА

Казанський "Рубін" в центральному матчі 28 туру чемпіонату Росії з футболу обіграв в "Лужниках" ЦСКА з рахунком 2:0. Після цього матчу у казанців стало 59 очок. У "Спартака", який йде на другому місці, після 28 туру залишилося 55 очок. Так, щоб стати дворазовим чемпіоном Росії, "Рубіну" досить виграти один з двох матчів, що залишилися.

В цілому гра в "Лужниках" 8 листопада проходила при перевазі ЦСКА, проте "Рубіну" в другому таймі вдалася контратака, яку перервав порушенням правив Олексій Березуцький. Штрафний подав один з найкращих гравців "Рубіна" Алехандро Домінгес. Замикати передачу кинулися відразу декілька гравців, проте у результаті м"яч влетів у ворота, нікого не торкнувшись.

Другий м"яч забив Олександр Бухаров - він перекинув Ігоря Акінфєєва після удару з дальньої дистанції, побачивши, що воротар вийшов далеко з воріт.

У ЦСКА після матчу залишилося 46 очок - армійці займають п"яте місце в турнірній таблиці. Поразка значно ускладнила ЦСКА боротьбу за бронзові медалі чемпіонату: щоб мати шанси на третє місце, московському клубу треба обов"язково вигравати в двох матчах, що залишилися. При цьому в 29 турі ЦСКА гратиме зі "Спартаком", який практично забезпечив собі друге місце за підсумками чемпіонату.

Раніше в рамках 28 туру відбулися декілька ігор: "Кубань" зіграла 3:3 з "Москвою", "Сатурн" в гостях обіграв "Ростов" (1:2), а "Томь" - "Хімки" (1:3). Крім того, "Спартак" поступився в гостях "Крильям Совєтов" (2:1).

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «"Рубін" переміг на виїзді ЦСКА». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути