неділя, 13 вересня 2009 09:58

"Роздягальні в Плисках кращі, ніж у деяких команд вищої ліги" - Луческу

"Роздягальні в Плисках кращі, ніж у деяких команд вищої ліги" - Луческу

Головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу після матчу 1/8 фіналу Кубка України, в якому його підопічні виграли з рахунком 3:1 у "Єдності" з села Плиски, дав свою оцінку минулому поєдинку.

- Напевно, насамперед варто було відзначити організацію матчу, яка сьогодні була в Плисках. Господарів за це потрібно віддячити. Хотілося б відзначити глядачів, що відвідали гру. Видно, що для них це було свято. На жаль, гра була не на тому рівні, на якому була її організація. Можливо, я задоволений результатом, але цього не можна сказати про якість гри, і про деяких гравців окремо.

Що ж до господарів поля, то вони не дарма потрапили в 1/8 розіграшу Кубка, вони це сьогодні підтвердили. "Єдність" показала, що є кубковою командою. Було видно, що вони віддавали всі сили і душу на полі. Мені дуже сподобалося, як вони трактували сьогоднішню гру. А від наших футболістів ми чекали більшого, ніж вони сьогодні показали. Багато хто з них претендує на те, щоб бути гравцями основного складу, але коли їм надається така можливість, вони не завжди виправдовують надії. Це те негативне, що я можу підкреслити.

А в цілому вийшло свято, і дуже хороший день, хороші уболівальники, поле відповідає хорошій якості гри. Тому ще раз хочеться відзначити господарів поля. Що ж до роздягалень, які тут зробили, то вони виглядають краще, ніж у багатьох команд вищої ліги. Браво! Це хотілося б відзначити.

Прес-служба ФК "Шахтар"

Зараз ви читаєте новину «"Роздягальні в Плисках кращі, ніж у деяких команд вищої ліги" - Луческу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути