вівторок, 15 лютого 2011 11:50

"Рома" - непорядна команда "- Міхел

"Рома" - непорядна команда "- Міхел

Глава департаменту міжнародних змагань "Шахтаря" Любош Міхел в коментарі "Сегодня" оцінив перспективи свого клубу в протистоянні з італійською "Ромою" в 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів.

"Багато чого залежить від першого результату. У Римі треба встояти, - сказав Міхел. - Погано, звичайно, те, що ми зараз без ігрової практики. Товариські матчі і офіційні - це все ж таки різні речі. Пам'ятайте, ситуацію минулого року, коли грали з "Фулхемом"? Тільки вийшли, озирнулися - і відразу пропустили гол. Сподіваюся, що той досвід не пройшов безслідно".

"Що стосується нашого суперника, то "Рома"- непорядна команда, недисциплінована, - додав Міхел. - Гравці фізично сильні, майстровиті, але діють частіше індивідуально. Це не "Арсенал", який тримає м'яч і створює моменти за рахунок колективних дій та командної швидкості.

Багато зірок "Роми" вже вікові, а тому - примхливі. Багато бігати їм не хочеться. Хоча один на один і Тотті, і Вучиніч, і Боррьєлло дуже небезпечні. Думаю, всі свої козирі "Рома" викладе вже в першій грі. На виїзді вони грають слабкіше".

До речі, ЗМІ повідомляють, що "Рома" перед матчем з "Шахтарем" може не дорахуватися двох гравців. Голкіпер Жуліо Сержіо змушений був завчасно залишити тренування через проблеми з м'язами, а форвард Мірко Вучініч залишився вдома через застуду.

Нагадаємо, в суботу, 12 лютого, "Шахтар" відлетів з Донецька до Риму на першу гру 1 / 8 фіналу Ліги Чемпіонів "Рома" - "Шахтар", яка відбудеться в середу 16 лютого.

За матеріалами Сегодня Спорт, as-roma.ru

Зараз ви читаєте новину «"Рома" - непорядна команда "- Міхел». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути