середа, 03 вересня 2008 09:18

"Робіньйо плакав і кричав, щоб його забрали з Іспанії" - Кальдерон

"Робіньйо плакав і кричав, щоб його забрали з Іспанії" - Кальдерон

Президент мадридського "Реала" Рамон Кальдерон розповів, що головний тренер команди Бернд Шустер до останнього сподівався зберегти бразильського нападаючого Робіньйо.

"Робіньйо - відмінний хлопець, але його поведінка в останні дні не витримує ніякої критики", - повідав Кальдерон в інтерв"ю іспанському телеканалу VeoTelevision, яке цитує Sportbox.ru.

"До останнього дня Бернд Шустер сподівався вмовити його залишитися, але все марно. Коли я розмовляв з Робіньйо, він плакав і говорив, що хоче залишити Іспанію. Він був в поганій формі. Я говорив з ним безліч разів. Коли мова заходила про його майбутнє, він починав кричати і вимагати, щоб його забрали з Іспанії. Його особливо не турбувало, буде його новим клубом "Манчестер Сіті" або якийсь інший."

Нагадаємо, що у вівторок було офіційно оголошено про те, що Робіньйо перейшов з "Реала" до "Манчестера Сіті" за 4о мільйонів євро, що стало найдорожчим трансфером міжсезоння.

Зараз ви читаєте новину «"Робіньйо плакав і кричав, щоб його забрали з Іспанії" - Кальдерон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути