Ексклюзиви
четвер, 28 серпня 2008 15:45

"Рішення по Аршавіну прийму завтра" - Адвокат

Головний тренер "Зеніта" Дік Адвокат напередодні завтрашнього матчу за Суперкубок УЄФА з "Манчестер Юнайтед" надзвичайно тепло відізвався про наставника англійського клубу Алекса Фергюсона, а також повідомив, що поки не прийняв остаточного рішення з приводу участі в матчі нападаючого збірної Росії Андрія Аршавіна.

"Фергюсон - кращий тренер не тільки в Європі, але й у всьому світі, - наводить PASports слова Адвоката. - Неможливо працювати на високому рівні стільки років з однією командою, не володіючи при цьому винятковими якостями. Тому я вважаю його кращим фахівцем на планеті, на якого всі останні повинні дивитися знизу. Я знайомий з сером Алексом, але наші команди ніколи не грали один проти одного, тому я з цікавістю чекаю матчу за Суперкубок УЄФА, який, упевнений, буде для нас дуже непростим".

Щодо участі в грі Аршавіна голландський тренер повідомив таке: "Він прибув в Монако разом з командою. Проте чи зіграє Аршавін з "МЮ", я поки не визначився. Ухвалю це рішення завтра". Разом з тим Адвокат відзначив, що інший форвард пітерців - Павло Погребняк - точно вийде на поле.

"Спорт-Експрес"

Зараз ви читаєте новину «"Рішення по Аршавіну прийму завтра" - Адвокат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути