Ексклюзиви
понеділок, 14 вересня 2009 09:59

"Результати "Рубіна" не лякають" - Шевченко

"Результати "Рубіна" не лякають" - Шевченко

Оголошення диктора про перший вихід Шевченка в стартовому складі киян після повернення в "Динамо" харківські вболівальники супроводжували оплесками, хоч він і суперник. А після матчу Андрія в дворику стадіону обступили декілька десятків чоловік, охочих обзавестися автографом. У результаті в автобус команди він зайшов останнім з гравців.

- Андрій, наскільки легко було справитися з "Металістом"?

- Ні, легко не було! "Металіст" - пристойна команда, тим більше після ігор збірної у нас не було нормальної можливості потренуватися разом. Адже після збірної в клубі завжди грається важче. Тому я вважаю, що це важлива перемога. Харків"яни були підготовлені добре, вийшла цікава гра, і ми задоволені!

- Як оцінюєш свою форму?

- Мені потрібно грати, щоб швидше повернути хороші кондиції. В принципі, з кожним матчем фізична форма все краща і краща. Сьогодні я задоволений і своєю грою, і результатом.

- Після попереднього матчу за "Динамо", з донецьким "Металургом", ти сказав, що один тайм для тебе, як цілий сезон. 70 хвилин, проведені тобою на полі проти "Металіста", з чим порівняєш?

- Складно сказати, але я впевнений в тому, що додаю. Попереду дуже важливі матчі "Динамо" і збірної, і чим швидше я наберу хорошу форму, тим більше користі зможу принести командам.

- Андрій, ти сьогодні грав справа в атаці, як в "Челсі". Це тренерський експеримент або твоє постійне місце на полі?

- Сьогоднішня гра так вимагала. Тому Валерій Георгійович попросив мене зіграти там, і він же вирішуватиме, де мені грати далі. По грі, я вважаю, тренерська установка була виконана правильно, хоч і об"єм роботи був великим.

- "Рубін" в останньому матчі обіграв "Сатурн", 5:1. Не побоюєшся божевільної форми казанців, з якими "Динамо" грати вже в середу?

- Ні. Ми знаємо, що "Рубін" на ходу, і постараємося підготуватися до цієї складної гри найкращим чином.

За матеріалами "Сегодня"

Зараз ви читаєте новину «"Результати "Рубіна" не лякають" - Шевченко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути