понеділок, 14 липня 2008 20:20

"Результат Привалової хороший для жінки з трьома дітьми"

Олімпійська чемпіонка в бігу на 400 метрів з бар"єрами, діюча рекордсменка світу в бігу на 60 м Ірина Привалова виступить на відбірковому чемпіонаті Росії 17-20 липня в Казані, маючи в активі третій результат сезону в Росії на дистанції 100 м - 11,32. Шанси Привалової відібратися на четверті для себе Олімпійські ігри оцінив її особистий тренер і чоловік Володимир Паращук.

- Результат Іри на недавньому "Меморіалі Куца" - 11,32 - хороший для жінки з трьома дітьми, але не для спортсменки, яка претендує на олімпійські медалі, - відмітив Володимир Паращук. - Ми реально дивимося на речі. Іра вперше в сезоні бігла в практично ідеальних умовах - на хорошій доріжці, з теплою погодою, легким попутним вітром, відмінним настроєм. Раніше, коли ми показували, наприклад, 11,6, це було на давно застарілому стадіоні МДУ, в дощ, з сильним зустрічним вітром. 11,32 - якраз дорівнює олімпійському нормативу "А", який дає право виставити на Іграх три спортсменки. Щоб відібратися, на чемпіонаті країни, думаю, треба буде бігти 11,20. Поки наш результат - третій в Росії, але це напевно тимчасово. Як Іра скине цю десяту, чесно кажучи, я не уявляю. Хоча, багато що залежатиме від погоди, настрою, від рівня суперниць - зараз я не можу дати точний прогноз. Загалом, звичайно, ми розуміємо: справжній Олімп - це тільки золота медаль. Але зараз, якщо Ірі вдасться потрапити в олімпійську команду, це теж буде своєрідний Олімп. Не так багато в Пекіні стартуватиме спортсменок - мам трьох дітей. До речі, саме з цієї причини ми вже який рік не їздимо на збори - просто дітей ні з ким залишити. До цього сезону, як завжди, готувалися на базі МДУ. Але звичайно, якщо потрапимо в олімпійську збірну, щось вирішуватимемо. Завершальний етап підготовки ми зобов"язані пройти у складі команди, доведеться дітей на якийсь час залишити.
Володимир Паращук також розповів, що на чемпіонаті країни Ірина Привалова планує стартувати також на дистанції 200 метрів.

"Весь Спорт"

Зараз ви читаєте новину «"Результат Привалової хороший для жінки з трьома дітьми"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути