четвер, 15 травня 2008 09:22

"Рейнджерсу" не вистачило креативу

Після перемоги "Зеніту" над "Рейнджерсом" Дік Адвокат не приховував своєї радості, а Уолтер Сміт - свого розчарування.

- Ми знали, що "Рейнджерс" може створити гол ні з чого, особливо у другому таймі. Проте ми забили два відмінні голи, домінували впродовж усіх 90 хвилин і заслужили цю перемогу, - підвів підсумок Адвокаат. - Тепер я сподіваюся, що ми зможемо підсилити склад і продовжимо вдосконалюватися. Наступили хороші часи для російського футболу.

З цією думкою погодився і Сміт, який не приховував розчарування від того, що його клуб не зміг виграти другий в своїй історії єврокубковий трофей.

- "Зеніт" краще провів перший тайм. У другому таймі ми активізувалися, проте не вчасно пропустили гол, - нагадав Сміт про епізод, коли Ігор Денисов після передачі Андрія Аршавіна відкрив рахунок. - Я не можу не висловити своє захоплення цією групою гравців. Вони були прекрасні впродовж всієї єврокубової кампанії, яка складалася з 18 матчів. Нам не вистачило креатівного гравця, який дав би нам щось інше, - когось на зразок людини, яка стала сьогодні найкращим гравцем матчу [Аршавін].

uefa.com

Зараз ви читаєте новину «"Рейнджерсу" не вистачило креативу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути