четвер, 02 липня 2009 12:51

"Реал" або нічого" - Рібері

"Реал" або нічого" - Рібері

Лідер збірної Франції з футболу, півзахисник мюнхенської "Баварії" Франк Рібері заявив, що він хоче продовжити свою кар"єру в мадридському "Реалі". Про це пише французьке видання L"Еquipe. Рібері сказав, що твердо вирішив залишити "Баварію", але виключив свій перехід в будь-яку команду, окрім "Реала". "Реал" або нічого", - підкреслив гравець.

Свою заяву Рібері зробив після тренування "Баварії". Футболіст відзначив, що готовий чекати пропозиції від "Реала", а, коли воно надійде, він поговорить з керівництвом мюнхенського клубу про свій трансфер.

Менеджер "Баварії" Улі Хенесс заявив, що бажання Рібері залишити клуб "Абсолютно нічого не міняє" для мюнхенців. За словами Хенесса, "Реал" не погодився з проханням продати Рібері, а якщо така пропозиція надійде, "Баварія" відповість відмовою.

"Нам не потрібні їхні гроші", - підкреслив Хенесс. Раніше президент "Реала" Флорентіно Перес говорив, що мадридці пропонували "Баварії" продати Рібері, але мюнхенський клуб відмовився віддавати гравця за будь-які гроші.

Влітку 2009 року "Реал" вже купив одного гравця збірної Франції - 1 липня було оголошено про перехід в мадридський клуб за 35 мільйонів євро форварда "Ліона" Каріма Бензема. Окрім нього, "Реал" купив півзахисників Кака і Кріштіану Роналду, а також захисника Рауля Альбіоля.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «"Реал" або нічого" - Рібері». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути