четвер, 05 серпня 2010 11:11

"Рахунок і гра говорять самі за себе" - Газзаєв

"Рахунок і гра говорять самі за себе" - Газзаєв

У середу, 4 серпня, в матчі-відповіді 3-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів київське "Динамо" обіграло на виїзді бельгійський "Гент" - 3:1, і вийшло в наступний етап турніру. Вашій увазі післяматчеві коментарі головних тренерів команд.

Валерій Газзаєв, головний тренер "Динамо":

"Ми очікували саме такої гри. Знали, що "Гент" почне її дуже активно, буде пресингувати. Але у перші хвилини наш суперник, в, основному, показував лише навалу. Потім все стало на свої місця. Рахунок і гра говорять самі за себе. За весь матч наша оборона допустила, мабуть, одну помилку, коли Кулібалі забив м"яч. А так, в цілому, команда зіграла чудово.

Що стосується вимушеної заміни Маграо, то поки нічого конкретного сказати не можу - все стане зрозуміло після обстеження. Але, думаю, там є пошкодження. Все-таки він відчув колючий біль у задній поверхні стегна. Якщо найгірші побоювання підтвердяться, то це буде для нас, безумовно, великою втратою".

Франкі Дюрі, головний тренер "Гента":

"Вітаю "Динамо" з перемогою. Сподіваюся, що Київ настільки ж гарний, як і українські жінки, а ви (журналісти – прим. ред.) настільки ж красиво вмієте грати у футбол.

Наш суперник сьогодні показав себе з дуже хорошого боку. Темп гри був дуже і дуже високий. Ми не змогли виграти тільки через травму нашого гравця, яку він отримав уже після того, коли я вже використав усі заміни. Але ми не тратимо відваги, вірю, що в Лізі Європи ми виступимо успішніше.

Гравці "Динамо" сьогодні зіграли дуже професійно. Я ще ніколи не бачив такого футболу. Нам потрібно ще дуже багато працювати, щоб піднятися на рівень київського "Динамо".

Жеребкування 4-го кваліфікаційного раунду Лії чемпіонів відбудеться завтра. Початок о 13:00. Перші матчі цього етапу турніру відбудуться 17/18 серпня, матчі-відповіді - 24/25 серпня.

За матеріалами Динамо Киев от Шурика

Зараз ви читаєте новину «"Рахунок і гра говорять самі за себе" - Газзаєв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути