Ексклюзиви
понеділок, 06 вересня 2010 15:12

"Провести зимову Олімпіаду-2022 в Карпатах можливо" - Бубка

"Провести зимову Олімпіаду-2022 в Карпатах можливо" - Бубка

Зимова Олімпіада в Карпатах реальна, але потребує значної підготовки. Про це заявив президент Національного олімпійського комітету Сергій Бубка.

"Провести зимову Олімпіаду-2022 в Карпатах можливо, якщо ми дамо хороші пропозиції, якщо у нас буде найкраща концепція проведення, то все це можна зробити", - сказав Бубка, якого цитує агентство "ІМК".

"Треба багато зробити, але є підтримка президента та уряду. І сама ідея реальна. Якщо подивитися на інші міста, інші країни, які планують проведення, то цього нам буде важко досягти, тому що це конкурентна боротьба. Але я б дуже хотів, щоб у нас це вийшло", - підкреслив він.

За словами Бубки, проведення Олімпіади дасть також великий поштовх економічному стану, іміджу України, в цілому поліпшить інфраструктуру. "Будуть чудові аеропорти, прекрасні дороги, з"являться готелі. Це надасть дуже позитивний вплив на визнання України як держави", - додав Президент НОК.

Нагадаємо, раніше президент України Віктор Янукович закликав постійно тримати в увазі можливість проведення в Україні зимової Олімпіади у 2022 році. Також Янукович звернувся до віце-прем"єра Бориса Колесникова, який курирує питання Євро-2012, зі словами: "Борисе Вікторовичу, ви готуйтеся, після Євро-2012, звичайно".

За матеріалами Liga.net

Зараз ви читаєте новину «"Провести зимову Олімпіаду-2022 в Карпатах можливо" - Бубка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути