понеділок, 20 жовтня 2008 11:53

"Про жодних хеїв, шмеїв навіть думати не хочу" - Володимир Кличко

"Про жодних хеїв, шмеїв навіть думати не хочу" - Володимир Кличко
Чемпіон світу за версіями WBO і IBF у надважкій вазі українець Володимир Кличко зізнався, що хоче покарати британця Девіда Хея за його слова в свою адресу, проте не зараз:

"У мене немає жодних домовленостей з Девідом Хеєм. Але у мене є величезне бажання після того, що він там про мене у Лондоні наговорив, культурно кажучи, зустрітися з ним у ринзі. Але це буде у наступному році. Зараз у мене є одна мета - Повєткін. І про жодних хеїв, шмеїв та інших навіть думати не хочу", - наводить слова нашого боксера "МК".

Однак, контракт на бій між чемпіоном світу за версіями WBO та IBF у надважкій вазі українцем та росіянином, який запланований на 13 грудня у Манхаймі (Німеччина), ще не підписаний. Про це розповів сам чемпіон світу Володимир Кличко.

"Контракт на бій з Повєткіним ще не підписаний, але це справа часу, бо відмовлятися від грошей ніхто не хоче. Ще можу додати, що на кону майбутнього поєдинку будуть усі три мої паси чемпіона світу - WBO, IBF і IBO", - цитує українця "Чемпіон" з посиланням на "МК".

Зараз ви читаєте новину «"Про жодних хеїв, шмеїв навіть думати не хочу" - Володимир Кличко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути