Ексклюзиви
пʼятниця, 26 листопада 2010 09:57

"Прийшов час повернути Кубок України до Києва" - Вукоєвич

"Прийшов час повернути Кубок України до Києва" - Вукоєвич

Півзахисник київського "Динамо" Огнен Вукоєвич поділився очікуваннями від півфінального матчу Кубка України проти столичного "Арсеналу", який відбудеться 11 травня 2011 року.

"Ми з "Арсеналом" вдома граємо? Це добре. Я задоволений жеребкуванням, для нас "Арсенал" - непоганий варіант. Незважаючи на те, що нам траплялися не найсильніші суперники на попередніх стадіях, ви пам'ятаєте, як важко нам давалися перемоги над "Кримтеплицею" і "Сталлю". Сподіваюся, ми вийдемо у фінал. "Динамо" вже довго не вигравало Кубок України. Прийшов час повернути трофей до Києва.

З ким хотілося б зустрітися у фіналі? Мені все одно. Думаю, матч "Шахтар" - "Дніпро" також буде цікавим. Але "Шахтар", безумовно, фаворит на "Донбас-арені". Якби вони грали в Дніпропетровську, шанси були б 50 на 50. А в Донецьку "гірникам" немає рівних", - наводить слова Вукоєвича офіційний сайт клубу.

Нагадаємо, 25 листопада в Києві відбулося жеребкування матчів 1 / 2 фіналу Кубка України з футболу сезону-2010/2011. Згідно з її результатами, київське "Динамо" зіграє з земляками з "Арсеналу", а донецький "Шахтар" зустрінеться з "Дніпром". Півфінальні матчі відбудуться на полі команд, які вказані першими і відбудуться 11 травня 2011 року.

За матеріалами Сhampionat.ru, ФК "Динамо"

Зараз ви читаєте новину «"Прийшов час повернути Кубок України до Києва" - Вукоєвич». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути