Ексклюзиви
пʼятниця, 03 жовтня 2008 16:08

"Потрібно було заплатити мені і "Зеніт" програв би "Баварії" - Адвокат

Головний тренер "Зеніту" Дик Адвокат пожартував на тему звинувачень його команди в участі у договірних матчах Кубку УЄФА сезону-2007/08. 3 жовтня Адовокат заявив, що гроші, які нібито були заплачені за перемогу "Зеніту" над "Баварією" в півфіналі турніру, треба було віддати йому, повідомляє інтернет-видання "Фонтанка.Ру".

1 жовтня іспанські газети АВС і ElPais написали, що ватажки російського "тамбовського організованого злочинного угрупування" Геннадій Петров і Леонід Христофоров у телефонній розмові говорили про те, що вони забезпечили перемогу "Зеніту" над "Баварією" і "Глазго Рейнджерс", давши хабарі. За інформацією газет, цю розмову нібито прослуховувала іспанська поліція.

3 жовтня під час прес-конференції Адвокат жартома сказав, що якщо злочинці хотіли організувати перемогу "Зеніту" над "Баварією", то вони могли подзвонити та запропонувати гроші йому. Тренер пітерської команди додав, що реагувати на публікації в іспанських ЗМІ можна тільки як "на якусь нісенітницю, жарт".

Адвокат додав, що гравці "Зеніту" сприйняли звинувачення газет спокійно. За словами тренера, у тих, хто ні в чому не винен, немає причин нервувати. Відзначимо, що 2 жовтня представник іспанський поліції повідомив, що у правоохоронних органів цієї країни немає ніяких фактів про участь "Зеніту" в договірних матчах.

Лента.ру

Зараз ви читаєте новину «"Потрібно було заплатити мені і "Зеніт" програв би "Баварії" - Адвокат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути