Ексклюзиви
четвер, 24 червня 2010 14:14

"Поруч з Леоненком не сяду" - Сабо

"Поруч з Леоненком не сяду" - Сабо

Екс-наставник київського "Динамо" і збірної України Йожеф Сабо прокоментував свою відмову телеканалу ICTV на запрошення відвідати передачу "Третій тайм", ведучим якої є Віктор Леоненко.

- Леоненко - це окрема стаття, - сказав Йожеф Йожефович. - Людина, яка після футбольної кар"єри, нічого для футболу України не зробив. Він тільки пив. Пив, коли грав, пив, коли закінчив грати. Не знаю, може, зараз він вже і не п"є ... Подивіться, як він зараз працює на ICTV. Він весь час хихикає, значить, ніякої серйозності у нього немає. Думка свою аж до кінця довести не може - слів, чи що, йому не вистачає. Може, господареві каналу це імпонує, тоді на здоров"я".

Йожеф Сабо категорично відмовляється брати участь у програмі з Леоненка.

"Мені з передачі "Третій тайм" раз 20 дзвонили, щоб не збрехати. Але поруч з Леоненком я сидіти не буду. Він - неприязна агресивна людина. Всі чули, як він коментував матч збірної України ... Сам Мирон Маркевич вже висловився з цього приводу".

Сабо впевнений, що Леоненко страшенно заздрісна людина.

"Коли збірна забиває гол - він каже, що не команда забила, а захисник суперника. Як так можна говорити? На цей гол працювала вся команда, атакувала, намагалася ... Так не можна!"

За матеріалами sport.ua

Зараз ви читаєте новину «"Поруч з Леоненком не сяду" - Сабо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути