вівторок, 21 жовтня 2008 13:35

"Порту" сподівається, що програш "Арсеналу" не позначиться на грі з "Динамо"

Головний тренер "Порту" Жезуалду Ферррейра впевнений, що розгромна поразка від "Арсенала" (0:4) ніяк не позначиться на грі його команди у домашньому поєдинку Ліги чемпіонів із київським "Динамо".

У вересні "дракони" були знищені "Арсеналом", зазнавши найбільшої поразки в Лізі у своїй історії. Боротьбу у групі "G" "Порту" почав із домашньої перемоги над "Фенербахче", а тому два матчі з "Динамо" стають вирішальними, якщо чемпіон Португалії хоче вийти у плей-офф. Проте 62-річний Феррейра був на диво спокійний. "У нас немає жодних проблем. Ми звикли до того, що кожна гра дуже важлива. Розуміємо, наскільки важливий майбутній матч для клубу та його вболівальників. Проте ми готові до нього на сто відсотків", - сказав тренер "Порту", якого цитує "Советский Спорт" з посиланням на прес-службу UEFA.

Нагадаємо, матч "Порту" - "Динамо" відбудеться сьогодні, 21 жовтня. Початок гри о 21:45, пряма трансляція на телеканалі "ТЕТ".


Стежити за подіями з футбольного матчу "Динамо" - "Порту" ви можете прямо з сайту "Gazeta.ua" (матч починається о 21:45)

Зараз ви читаєте новину «"Порту" сподівається, що програш "Арсеналу" не позначиться на грі з "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути