субота, 23 жовтня 2010 11:50

"Портсмут" може припинити своє існування

"Портсмут" може припинити своє існування
На надіях багатостраждального "Портсмута" на повернення до нормальної діяльності завдано, можливо, фатальний удар з боку колишнього власника і нинішнього кредитора клубу з "Фраттон Парк" Олександра Гайдамака, який, як стверджують у клубі, всупереч наявним домовленостям, зажадав термінового повернення належних йому коштів, внаслідок чого "Помпі" опинилися на межі зникнення з футбольної карти Англії.

У п'ятницю ввечері "Портсмут" розповсюдив заяву, в якій йдеться, що у випадку, якщо потенційний покупець клубу Бальрам Чайнрай не досягне угоди з Гайдамаком (а така можливість у заяві називається "неможливою"), клуб буде вимушений припинити своє існування.

Як стверджують на "Фраттон Парк", Гайдамак зажадав виплати "значної суми", в чому йому було відмовлено.

"Процес (досягнення домовленостей із кредиторами) був неймовірно складним і над ним день і ніч працювала ціла група людей, - йдеться в заяві "Портсмута". - Найскладнішим аспектом виявилося досягнення домовленості з Олександром Гайдамаком, оскільки інші сторони погодилися на угоду і підписали необхідні документи. У цьому процесі брали участь нові власники, адміністратори, Футбольна Ліга та кредитори".

"На жаль, незважаючи на те, що нові власники виконали всі вимоги Футбольної Ліги і кредиторів та погодили всі умови покупки клубу, в останній момент ворота з вини містера Гайдамака виявилися пересунутими, що робить завершення угоди неможливою".

"Говорячи простіше, незважаючи на те, що йому була запропонована повна виплата боргів у відповідності з фінансовим планом, схваленим Футбольною Лігою, цього ранку містер Гайдамак зажадав значну частину коштів готівкою і тільки після цього був готовий дозволити угоді відбутися. Трапилося це всупереч узгодженим напередодні документами, на підписання яких і вирушили сьогодні вранці в Париж його адвокати".
За матеріалами Британский футбол
Зараз ви читаєте новину «"Портсмут" може припинити своє існування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути