Ексклюзиви
вівторок, 11 листопада 2008 11:54

"Після Рахмана буде бій проти Девіда Хея" - тренер Володиимра Кличка

У недавньому аудіо-інтерв"юBoxingscene.com тренер Володимира Кличка Еммануель Стюард розповів про майбутнього суперника українця Хасіма Рахмана, бій з яким призначений на 13 грудня, і про можливий поєдинок з Девідом Хеєм майбутнього літа.

"У Рахмана є удар. Він сильний хлопець з міцною головою, не найшвидший, але з ударом, - сказав Стюард. - Якщо Владимир діятиме на повній швидкості, не думаю, що хтось протримається більше одного-двох раундів. Він дуже технічний боєць. Я був здивований, коли він нокаутував Рея Остіна вже в другому раунді. Владимир може відмінно контролювати будь-якого суперника завдяки своєму зросту та лівому джебу. Хоча, удар Рахмана все одно не варто недооцінювати. Він не дуже багато чого досяг останнім часом, але все ще пам"ятає свою перемогу нокаутом над Ленноксом Льюісом, впевнений, він нагадуватиме мені про це на кожній прес-конференції. В цілому, це буде бій панчера проти технічного і всестороннього бійця".

Зачепив Еммануель і тему бою з Девідом Хеєм.

"Ми думаємо, що наступний великий бій Владимира буде проти Девіда Хея, - прямо сказав тренер. - Гадаю, для Владимира це буде хороший бій, у них обох сильний удар. Мені здається, габарити Владимира є важливим чинником для будь-якого супротивника, окрім, мабуть, Валуєва. Деякі хлопці високі, але пригинаються і стають на півметра нижче. Володимир і Віталій, навпаки, високі і здаються ще вищими від того, що боксують дуже прямо".

Sport.com.ua

Зараз ви читаєте новину «"Після Рахмана буде бій проти Девіда Хея" - тренер Володиимра Кличка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути