Ексклюзиви
вівторок, 11 листопада 2008 08:45

"Не бачу поєдинка кращого, ніж Кличко - Гомес" - промоутер кубинця

Німецький промоутер Ахмет Онер заявив про те, що не бачить для чемпіона світу в суперважкій вазі за версією WBC Віталія Кличка кращої перспективи, ніж поєдинок з офіційним претендентом на титул Хуаном Карлосом Гомесом.

- У поєдинках з Олівером Макколлом і Володимиром Вірчисом Хуан довів, що перебуває в чудовій фізичній формі, а також більш мотивований, ніж він був в більшій частині своєї кар"єри. Зараз ми бачимо кращого Хуана Карлоса Гомеса. Він заробив звання офіційного претендента, виконавши важку роботу. Він один з кращих боксерів свого покоління з погляду техніки і тактики, - розповів Онер в інтерв"ю eastsideboxing.com .

- Також будучи дуже "слизьким" шульгою, він небезпечний для будь-якого бійця. Це, звичайно, буде захоплюючий бій. У мене склалося враження, що Віталій недооцінює Хуана, і це може бути нам на руку. Тому що Гомес не має наміру недооцінювати Кличка і готуватиметься до справжньої війни. Я не бачу поєдинку кращого, ніж Кличко - Гомес. Найбільший телеканал Німеччини RTL вже дав зрозуміти, що їм цікавий цей бій".

Нагадаємо, що WBC зобов"язала Клічко провести захист титулу чемпіона саме з Гомесом.

Зараз ви читаєте новину «"Не бачу поєдинка кращого, ніж Кличко - Гомес" - промоутер кубинця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути