пʼятниця, 06 лютого 2009 18:34

"Перед боєм Майдана може щось покурити, нюхнути чи вколоти собі" - екс-тренер Котельника

"Перед боєм Майдана може щось покурити, нюхнути чи вколоти собі" - екс-тренер Котельника

Тренер Андрія Котельникав любительському боксі, а нині головний тренер збірної України Дмитро Сосновський розповів в інтерв"ю, що поставив 200 грн. на перемогу Котельника над Майданою за очками та спрогнозував сценарій бою, пише proboxing.com.ua.

"В усіх яскраво виражених панчерів є один недолік: в них шкутильгає техніка боксу, - розповів львівській газеті "Новий погляд" заслужений тренер України. – Звісно, в них "тверда" голова, вони здатні завдати нокаутуючий удар, але при цьому панчери багато ударів приймають на себе, оскільки школі боксу уваги практично не приділяють. Натомість, Андрій дуже технічний, в рингу уміє робити все. А характером він не поступиться нікому, в цьому можете не сумніватися".

Дмитро Сосновський прогнозує, що бій Котельник - Майдана проходитиме за таким сценарієм: аргентинець агресивно розпочне протистояння, постійно пресингуватиме львів"янина. Андрієві ж потрібно буде його "переграти", уникати "рубки", більше працювати швидкими комбінаціями. В пізніх раундах Майдана втомиться і Котельник переконливо здобуде перемогу за очками. "З товаришем побився об заклад: поставив 200 гривень на те, що бій завершиться перемогою Андрія за очками, товариш же стверджує, що Котельник переможе нокаутом. Готовий був і на більшу суму закластися, але товариш був проти збільшення", - каже Дмитро Сосновський.

Андрієві треба уникати "рубки"

"Майдана, вочевидь, вміє тримати удар, - говорить спеціаліст. – Окрім того, не сумніваюся, що перед боєм він може щось покурити, нюхнути чи вколоти собі. Таке в професійному боксі часто практикується, адже у цьому виді спорту не має належного контролю. Пригадайте останній бій Котельника проти Кімури. Японець тоді пропустив дуже багато ударів, але на ногах встояв. Зате після бою потрапив до лікарні. Андрій мені розповідав, що на спарингах він нокаутував трьох своїх спаринг-партнерів. Отож, виходить, що на тренуваннях його суперники падають, а в поєдинках ні. Безсумнівно, що йдеться про зловживання певними забороненими препаратами".

Зараз ви читаєте новину «"Перед боєм Майдана може щось покурити, нюхнути чи вколоти собі" - екс-тренер Котельника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути