понеділок, 17 травня 2010 08:36

"Пенальті суддя дуже легко поставив" - Костов

"Пенальті суддя дуже легко поставив" - Костов

Після поразки у фіналі Кубка України від сімферопольської "Таврії" (2:3) головний тренер донецького "Металурга" Микола Костов не приховував своїх засмучених почуттів.

"Звичайно, у мене немає настрою для розмови, моя команда програла. Зараз в центрі уваги "Таврія", її тренер і вболівальники. Від імені "Металурга" вітаю "Таврію" і бажаю їм удачі в євротурнірі. Що стосується гри, то я думаю, що наша команда дуже гідно зіграла в цій грі, - зазначив Костов. - В одному моменті не пощастило, були моменти, коли "Таврія" була взагалі в нокауті. Я не хочу нічого поганого говорити про суддю - кожна людина може помилитися. Але щодо мене, то цей пенальті суддя дуже легко поставив.

Відносно процентної оцінки гри своїх підопічних, Микола Костов сказав, що він не є добрим математиком в таких питаннях і не знає, як в таких ситуаціях рахувати відсотки.

"За рахунку 2:0 наші гравці знайшли в собі моральні і фізичні сили і зрівняли рахунок. Було багато хороших моментів, коли ми могли закінчувати цю гру в основний час. Всі гравці добре грали", - говорить наставник "Металурга".

За матеріалами metallurg.donetsk.ua

Зараз ви читаєте новину «"Пенальті суддя дуже легко поставив" - Костов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути