неділя, 16 травня 2010 12:28

На фіналі Кубка України стадіон "Металіст" заповниться наполовину

На фіналі Кубка України стадіон "Металіст" заповниться наполовину

На фінальному поєдинку Кубка України, в которм зіграють донецький "Металург" і "Таврія", на стадіоні "Металіст" очікується 20-25 тис. глядачів. Про це заявив перший віце-президент ФФУ Сергій Стороженко.

Сьогодні підопічні Миколи Костова на стадіоні провели тренування. Спочатку гравці вислухали настанови головного тренера і почали 45-хвилинне тренування. Воно включало в себе пробіжку, передачі в один дотик, ривки на короткі дистанції, гру в квадратах. Воротарі працювали окремо, під керівництвом Віборга Коцеіча. Було видно, що всі футболісти "Металурга" зосереджені і чітко виконують вказівки тренерського штабу.

За тренуванням донеччан уважно спостерігали представники Федерації футболу України: віце-президент Сергій Стороженко і один із заступників Олександра Бандурко - Василь Заброда. Сергій Михайлович, у розмові з нами повідомив, що на завтрашньому фіналі очікується близько 20-25 тисяч глядачів (загальна місткість - 41307 місць).

Залишаючи після тренування футбольне поле, гравці "Металурга" Олександр Воловик і Маріо Сержіо сказали, що газон на стадіоні відмінної якості.

За матеріалами metallurg.donetsk.ua

Зараз ви читаєте новину «На фіналі Кубка України стадіон "Металіст" заповниться наполовину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути