Ексклюзиви
пʼятниця, 02 квітня 2010 10:47

"Останні два роки я не обговорюю суддівство" - Луческу

"Останні два роки я не обговорюю суддівство" - Луческу

Головний тренер донецького "Шахтаря" Мірча Луческу вже два роки не обговорює дії українських арбітрів. Так він відповів на прохання журналістів прокоментувати суддівство матчу "Динамо" - "Металіст".

"Останні два роки я не обговорюю суддівство. Нехай кожна команда проявляє свою реакцію в залежності від власних інтересів. У даному випадку це, природно, в інтересах "Металіста". Я б не хотів про це говорити", - сказав Луческу, якого цитує офіційний сайт "Шахтаря".

Тренер "Шахтаря" також зазначив, що напередодні матчу з "Оболонню" кілька гравців команди мають проблеми зі здоров"ям.

"До гри готується дуже велику кількість гравців і дуже складно визначитися з тими, хто не потрапить до складу. Тейшейра зіграє за другу команду, так як йому потрібно набиратися досвіду. У Кравченка і Худжамова індивідуальні програми, вони проходять курс відновлення", - відзначив він.

"Оболонь" - "Шахтар" (3 квітня, 19:00. "Футбол")

"Оболонь", перемігши в Ужгороді, знову повернулася на 8-е місце в турнірній таблиці. Більше того, команда може піднятися і вище, адже "Металург" знаходиться на відстані всього двох очок. Кияни непогано грають на своєму полі у весняній стадії, програвши лише один матч з чотирьох. Але чи зможуть вони гідно зіграти проти лідера чемпіонату - велике питання.

Відзначимо, що в матчі першого кола "Шахтар" переміг з рахунком 4:0. "Гірники" навесні виграли всі свої матчі і цілком заслужено лідирують в чемпіонаті України. Якщо вони і далі не будуть втрачати очок, то доля чемпіонства вирішиться в очному поєдинку проти "Динамо".

За матеріалами Liga.net

Зараз ви читаєте новину «"Останні два роки я не обговорюю суддівство" - Луческу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути