середа, 24 березня 2010 11:09

"Оборона "Динамо" не у кращий формі, тож у нас є шанс" - Давидов

"Оборона "Динамо" не у кращий формі, тож у нас є шанс" - Давидов

Нападник ужгородського "Закарпаття" Сергій Давидов в інтерв"ю перед сьогоднішньою грою з київським "Динамо" зазначив, що проти киян завжди важко грати, але він та партнери зроблять усе можливе, щоб взяти очки у цій зустрічі.

Це на думку Давидова можливо за рахунок великого бажання перемогти, він і товариші по команді налаштовані особливо і за рахунок націленості на результат та стовідсоткової самовіддачі сподіваються засмутити підопічних Валерія Газзаєва.

Форвард ужгородців зауважив, що турнірне становище команди таке, що кожен матч надважливий. не дивлячись на силу суперника, у кожній зустрічі потрібно поповнювати свій турнірний запас: завдання закріпитись у прем"єр-лізі ніхто не відміняв. Він сподівається, що команді таки вдасться втілити бажане у реальне. Для цього вже сьогодні ужгородці будуть працювати на здобуття залікових балів.

З оборонців столичної команди він відокремив Євгена Хачеріді. За словами нападника "Закарпаття" у нього пристойні антропометричні дані, з ним нелегко боротися в повітрі.

В цілому ж, зазначив Давидов, захист киян зараз не у кращий формі.

"Особисто я вважаю, що на сьогодні оборонні редути не відповідають класу "Динамо", тож у нас є шанс", - сказав Сергій Давидов.

За матеріалами ФК "Закарпаття"

Зараз ви читаєте новину «"Оборона "Динамо" не у кращий формі, тож у нас є шанс" - Давидов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути