Ексклюзиви
середа, 02 червня 2010 11:14

"Оборона - це наш головний біль" - Маркевич

"Оборона - це наш головний біль" - Маркевич

У вівторок опівдні збірна України прибула в Осло, де в середу "жовто-синіх" чекає товариський матч зі збірною Норвегії. Перепочивши в готелі, команда провела тренування на полі стадіону "Уллевол", де і відбудеться гра з норвежцями, а перед початком заняття головний тренер української збірної Мирон Маркевич дав традиційну передматчеву прес-конференцію.

За словами наставника, стан гравців молодіжної збірної, які прибули для підготовки до матчу з Норвегією нормальний.

"Судячи з того, що я побачив по першому тренуванні з їх участю, всі ці хлопці в непоганій формі. Подивимося, як вони проявлять себе в завтрашньому поєдинку. Необхідно дати їм зіграти, коли така можливість з'явилася".

Місце у воротах займе Дикань. Маркевич планує задіяти його на протязі всього матчу, якщо не буде травм. Капітаном команди у відсутності Андрія Шевченка буде Анатолій Тимощук.

Мирон Маркевич підтвердив, що збірна змінює ігровий стиль на більш атакуючий, при цьому не може не турбувати оборона.

"У нас є футболісти, які вміють це робити - і Шевченко, і Алієв, і Мілевський, і Коноплянка, і Олійник. Всі ці футболісти нападники - хто зараз, хто в недалекому минулому. Тому ми дійсно робимо акцент у бік атаки. Але при цьому нас дуже турбує оборона, тому що в матчі з румунами ми пропустили обидва м'ячі практично з нічого. Та й у збірної Литви були можливості вразити наші ворота. Тому оборона - це наш головний біль".

Маркевич зазначив, що на позиції правого захисника бачить саме Олега Гусєва.

"Думаю, що він вже нікого на цю позицію не пустить. Я з самого початку збору розмовляв з Олегом на цю тему, і на перших порах він не дуже хотів грати захисника, але я його бачу саме на цій позиції. І в останніх двох матчах Гусєв підтвердив, що грає на своєму місці. У всякому разі, грубих помилок в обороні він не допускав. При цьому він може грати і на атаку".

За матеріалами Динамо Киев от Шурика

Зараз ви читаєте новину «"Оборона - це наш головний біль" - Маркевич». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути