понеділок, 28 грудня 2009 08:15

"Оболонь" може очолити Дем"яненко

"Оболонь" може очолити Дем"яненко

Столичну команду "Оболонь", яка в черговий раз намагається закріпитися в Прем"єр-лізі, залишив головний тренер Юрій Максимов (41 рік).

З Нового року він приймає криворізький "Кривбас" і разом з ним вирішуватиме нелегке завдання - збереження місця в елітному дивізіоні.

Тепер керівництво "пивоварів" зайняте пошуками нового наставника. Безробітних тренерів нині вистачає, але в той же час "Оболонь" пропонує досить скромну за мірками Прем"єр-ліги зарплату головному тренерові.

У числі кандидатів на посаду головного тренера "Оболоні" є і Анатолій Дем"яненко (50 років). Знаменитий у минулому захисник київського "Динамо" декілька років працював асистентом у Валерія Лобановського, а потім і сам став наставником "біло-блакитних".

Після "Динамо" Дем"яненко якийсь час працював з азербайджанським "Нефтчі", а потім знаходився в творчій відпустці вдома, в Києві. Напевно Анатолій Васильович, за відсутністю солідніших пропозицій, може відповісти згодою "Оболоні". Тим більше що виїжджати з Києва не доведеться.

Також одним з кандидатів на вакантне місце був екс-наставник донецького "Металурга" Олександр Севідов.

За матеріалами Блик

Зараз ви читаєте новину «"Оболонь" може очолити Дем"яненко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути