пʼятниця, 17 вересня 2010 17:37

"Ніхто не взяв би на себе роль рятівника "Динамо"- Суркіс

"Ніхто не взяв би на себе роль рятівника "Динамо"- Суркіс

Президент "Динамо" Ігор Суркіс розповів, чому не прийняв сьогодні відставку Валерія Газзаєва.

"Тільки що завершилася наша розмова з Валерієм Георгійовичем, - сказав Суркіс. - Газзаєв прийшов до мене в засмучених почуттях. Він розуміє, що працює в команді, від якої чекають тільки перемог, і вчорашня нічия в матчі Ліги Європи з БАТЕ викликає у наших вболівальників більше ніж розчарування. А граємо ми саме для них".

У той же час президент "Динамо" не вважає, що сьогоднішнє "Динамо" слід тільки критикувати.

"Мені як президентові подобається, що Газзаєв сміливо довіряє молодим гравцям, знаходячи для них місце в складі. І це не єдиний позитив у його роботі. Тому результатом нашої розмови було рішення про те, що головний тренер продовжує роботу в клубі - відставку я не прийняв", - говорить Ігор Михайлович.

На думку Суркіса, на сьогоднішній день, коли команда веде боротьбу за чемпіонство і перемогу в Кубку України, а також виступає в Лізі Європи, зміна наставника була б щонайменше недоречна.

"Якби трапилася відставка, хто взявся б працювати з командою, що увійшла в сезон і вибудуваної під колишнього тренера кадрово і тактично - нехай по деяким футболістам селекція, можливо, не зовсім вгадала? Як я розумію, жоден поважаючий себе фахівець не взяв би на себе на даному етапі роль рятівника "Динамо". Прийшов би наступник, і у випадку невдачі легко списав б цю обставину на прорахунки Газзаєва", - вважає Ігор Суркіс.

"Але найголовніше: гра з БАТЕ зовсім не переконала мене, що треба міняти головного тренера, - продовжує він. - Зіграй ми вчора вдаліше по частині реалізації та виграй з рахунком 3:2, ніхто б не став навіть піднімати цю тему. Хіба що поскаржилися б журналісти і вболівальники на те, що захист занадто часто помилялася".

"Так, як грало "Динамо" в обороні, клуб нашого рівня грати просто не має права. Якщо ми нині недостатньо укомплектовані у оборонній лінії - взимку її зміцнимо. Буде треба - замінимо тих виконавців, які не розуміють, за яку команду виступають", - сказав шеф динамівського клубу.

"Саме так я розставив акценти в розмові з Газзаєвим, і він прислухався до моїх аргументів. Вважаю, що у нього тепер є величезна мотивація продовжувати роботу. З боку головного тренера і президента досягнуте рішення - найправильніший крок", - підсумував своє рішення Ігор Суркіс .

За матеріалами СЭ в Украине

Зараз ви читаєте новину «"Ніхто не взяв би на себе роль рятівника "Динамо"- Суркіс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути