пʼятниця, 17 вересня 2010 14:00

"Газзаєв більше не хоче працювати" - гравці "Динамо" про нічию з БАТЕ

"Газзаєв більше не хоче працювати" - гравці "Динамо" про нічию з БАТЕ

Після матчу з БАТЕ футболісти "Динамо" швидко залишали стадіон, проходячи повз присутніх журналістів. Сказати, що відбувалося на полі цього вечора, погодилися капітан Артем Мілевський і півзахисник Мілош Нінкович.

Артем МІЛЕВСЬКИЙ, нападник "Динамо":

- Ми чудово провели перший тайм, потрібно було так само продовжувати другий, але отримали безглуздий гол ... За рахунку 2:2 у нас були моменти "вирвати" перемогу, але не вийшло.

- Пропущений на третій хвилині гол - результат того, що ще не втягнулися в гру?

- Там мало місце непорозуміння. Після цього ми створили ще близько десяти перспективних моментів, в тому числі пенальті, так що цей м"яч ніяк не вплинув на хід гри.

- Які були перші слова Газзаєва футболістам після матчу?

- Звичайно, Валерій Георгійович дуже засмутився і, звичайно, був незадоволений нашими діями, особливо в другому таймі. Особисто мені дуже прикро.

- Ви чули, що кричали вболівальники?

- З трибун постійно щось кричать, у нас завжди так.

- Перед матчем побоювання викликав захист БАТЕ, але як виявилося, напад у них також досить сильне?

- У якійсь мірі я винен, оскільки не забив пенальті. Інакше була б зовсім інша гра. Я заздалегідь вирішив бити в той кут, але воротар вгадав.

- Пам"ятаєте, як забивали гол?

- Єременко віддав хороший пас, мені залишалося лише завершити атаку. Ми непогано обігравалися з Ромою, але, на жаль, цього не вистачило для перемоги.

- Що за сутичка сталася, коли ви йшли на перерву?

- Це робочі моменти. Хлопці були незадоволені, а я їм відповів.

- Як тепер оцінюєте шанси на вихід з групи?

- Нормальні шанси. Немає нічого страшного в нічиї на старті, тим більше, що ще п"ять ігор попереду.

Мілош НІНКОВИЧ, півзахисник "Динамо":

- На душі дуже важко і прикро, що все так вийшло. Думаю, в першому таймі грали добре, а після перерви був жах - це не гра київського "Динамо". 2:2 - дуже поганий результат, але нічого ще не втрачено.

- Як команда сприйняла можливу відставку Газзаєва?

- Ми всі працювали з Валерієм Георгійовичем тривалий час, були хороші відносини, у тому числі у мене з ним. Так що це важко для всіх. Почекаємо, можливо, відставки все-таки не буде.

- А що тренер сказав команді?

- Кожен тренер, коли щось не виходить, хоче змін. Газзаєв спокійно сказав, що більше не хоче працювати - не виходить, от і все. Ні про кого конкретно не йшлося.

- Він бере провину на себе або вважає, що його підвела команда?

- Не думаю, що тренер винен. Сьогодні у нас було багато хороших моментів, особливо, коли намагалися грати швидко. Сьогодні той випадок, коли програла команда.

- Атаку суперника недооцінили?

- Ні, ми дивилися ігри БАТЕ, добре розібрали їхню команду, Валерій Георгійович нам все розповів ... Але дуже важко грати, коли програєш вже на третій хвилині, а потім ще й пенальті не забиваєш. Не знаю, чому ми не використали свої моменти.

- Можна сказати, що ключовим моментом в матчі став не забитий Мілевським пенальті?

- Незважаючи на те, що нам було важко відігратися, ми вели в рахунку 2:1. Особисто я сподівався, що ми продовжимо грати як в першому таймі, заб"ємо ще один або два м"ячі. Але вийшло навпаки.

- Чому після 2:1 команда заспокоїлася?

- Тому що попереду була перерва. Ми самі допомогли БАТЕ зіграти внічию. Коли почали притримувати м"яч у середині поля і оборони, стало дуже важко.

- Чому "Динамо" не вистачає стабільності в обороні?

- Я б не сказав, що винна лише оборона. Коли забили перший м"яч, ми намагалися включити пресинг, а гольовий пас був зроблений саме з середньої лінії, так що винні всі - і півзахисники, і нападники.

- Психологічно тиснули розмови, що в нас сама слабка група, тому "Динамо" повинне вигравати всі матчі?

- Як я вже говорив, між Лігою чемпіонів і Лігою Європи різниця є, але вона невелика. У нашому турнірі грає багато хороших команд, той же БАТЕ раніше виступав в Лізі чемпіонів. Але ми не впадаємо у відчай, ще все попереду. Просто у команди зараз дуже важкий час.

За матеріалами ФК "Динамо" Київ

Зараз ви читаєте новину «"Газзаєв більше не хоче працювати" - гравці "Динамо" про нічию з БАТЕ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути