середа, 09 квітня 2008 09:09

"Не можу сказати, що ми раді виходу в цю стадію турніру"

"Не можу сказати, що ми раді виходу в цю стадію турніру"

Головний тренер "Фенербахче" Зіко не приховував свого розчарування через виліт з Ліги чемпіонів після поразки від "Челсі" 0:2 (за підсумком двох матчів 2:3). Він також відзначив, що вихід у чвертьфінал турніру не був їхньою метою, команда прагнула приїхати на фінал до Москви.

- Ми не досягли своєї мети і тому не можемо бути задоволені. Ми пропустили швидкий гол, а потім прагнули відігратися. Не можу сказати, що ми раді тому, що вийшли в цю стадію турніру. Зараз ми всі засмучені. Гравці показали величезне бажання і дисциплінованість, проявили характер. Але, врешті-решт, нам довелося скласти зброю. Сьогодні до складу потрапили ті, хто був краще готовий. Я вірив у цю команду, а по ходу зустрічі намагався підсилити її замінами. Ми помітили, що "Челсі" приділяє підвищену увагу захисту і спробували загострити гру в атаці. Ми знали, наскільки чудово "Челсі" використовує "стандарти" і навіси, але пропустили гол після удару Баллака головою. Після пропущеного м"яча хід зустрічі змінився. Не можна забувати, що для того, щоб узяти участь у наступному розіграші Ліги чемпіонів, необхідно фінішувати першими у чемпіонаті Туреччини. Цього сезону ми отримали величезний досвід, змагаючись з такими клубами як "Челсі", "Манчестер Юнайтед" і "Барселона".

uefa.com

Зараз ви читаєте новину «"Не можу сказати, що ми раді виходу в цю стадію турніру"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути