Ексклюзиви
субота, 08 грудня 2007 18:38

"Не бачу, хто б в Україні міг замінити Олега у збірній"

"Не бачу, хто б в Україні міг замінити Олега у збірній"

Батько Олега Блохіна Володимир вважає, що замінити його сина на посаді головного тренера збірної України немає ким.

- Суркіс поставив свої умови, Олег йому — свої, і вони не зійшлися. У чому не зійшлися? Сам не знаю. Син — доросла людина і зі мною з приводу своєї подальшої долі не радився. Рішення ухвалював сам. Своїм відходом він ніби сказав: я так зробив свою роботу, а зараз спробуйте ви. Якщо вам цікава моя думка, то не можна розкидатися такими людьми, як Олег.

- Я б хотів, щоб син залишився тренером збірної, - продовжує Володимир Блохін. - Не бачу, хто б в Україні міг замінити Олега на цій посаді. Таких немає і близько. Сабо був, Буряк був, Базилевич був. Говорять, призначать Михайличенка. Вирішувати федерації футболу. Але я вам скажу, що Олексій для роботи в збірній не готовий — за досвідом, знаннями. Хлопець він хороший, але йому треба ще підучитися. Якби Блохін узяв його до себе в асистенти, а потім Михайличенко став його наступником — це була б інша справа. Ми б з дружиною не хотіли, щоб Олег їхав працювати до Росії. Адже це вже інша країна, відірваність від сім"ї, від рідного міста. Але схвалимо будь-яке рішення сина. І навіть якщо він виїде, ми не припинимо сподіватися, що він повернеться і очолить київське "Динамо". І зробить цю команду такою, якою вона була при Лобановському.

Сегодня

Зараз ви читаєте новину «"Не бачу, хто б в Україні міг замінити Олега у збірній"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути