Ексклюзиви
понеділок, 30 листопада 2009 17:45

"Навряд чи Кирильчика дискваліфікують або покарають" - Шевченко

"Навряд чи Кирильчика дискваліфікують або покарають" - Шевченко

Перед самим фінальним свистком матчу "Карпати" - "Іллічівець" відбулася сутичка, в якій взяли участь Кирильчик і Годвін. Темношкірий півзахисник "зелено-білих" грубо в"їхав у маріупольця, за що почув від білоруса "мавпа".

Така версія гравця "Карпат", який після матчу спробував кулаками помститися суперникові за образу, - благо, партнери стримали.

Кирильчик у свою чергу не дуже-то і заперечує сказане, що тільки підтверджує його провину. Зокрема Павло сказав, що "не знаю, що було сказано з мого боку... Не пам"ятаю". Скажіть, хіба ні в чому не винна людина так відповідатиме?

Що тепер загрожує гравцеві "Іллічівця"? А знаєте, нічого - так говорить голова Комітету арбітрів Федерації футболу України Вадим Шевченко: "Навряд чи Кирильчика дискваліфікують або покарають. Арбітр матчу в своєму рапорті про даний інцидент не згадував, а саме думка судді є головною.

Якщо "Карпати" подадуть апеляцію? Сумніваюся, що це трапиться, адже у такому разі доведеться розбирати питання, в якому все грунтується виключно на словах двох сторін, - фактів немає. В принципі, є вірогідність того, що львів"яни знайдуть якийсь запис, який підтверджує наявність інциденту. Як тоді покарають Кирильчика? Знаєте, це вже питання до Дисциплінарних комітетів ФФУ і Прем"єр-ліги.

Що я думаю із цього приводу? Я вже і не знаю. Керівники клубів уриваються в суддівські кімнати, як хочуть розповідають арбітрам "політику партії" (мова про босів "Дніпра" і "Закарпаття"), а Ліга всього лише попереджає їх за це. Після цього не беруся сказати, що Прем"єр-ліга придумає наступного разу".

Власне кажучи, на цьому інцидент можна вважати вичерпаним, хай і поставлена крапка виглядає непереконливо. Хоча, напевно, варто ще хоч трохи помусолити всю цю справу, лякати сторону, що провинилася, - щоб надалі інші цього не робили. Расизму в нашому футболі не повинно бути!

За матеріалами Болельщик

Зараз ви читаєте новину «"Навряд чи Кирильчика дискваліфікують або покарають" - Шевченко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути