середа, 21 липня 2010 13:32

"Навіть у кваліфікації Ліги Чемпіонів беруть участь команди, які чогось варті" - Газзаєв

"Навіть у кваліфікації Ліги Чемпіонів беруть участь команди, які чогось варті" - Газзаєв

Головний тренер київського "Динамо" Валерій Газзаєв відзначив, що він не став би називати "Гент", з яким його команда зіграє в кваліфікаційному раунді Ліги чемпіонів, слабким суперником.

"Говорити про вдалий жереб неправильно. Минулого року нам дісталися "Барселона" та "Інтер", зараз починаємо з "Гента". Є суперник, і з ним треба грати. І футболісти теж повинні сприймати результати жеребкування аналогічним чином.

Яким би не був суперник, все одно з ним доведеться грати. А якщо міркувати про те, вдалий це жереб чи ні, то у гравців комплекс з'явиться, вони будуть зациклюватися на вирішенні для себе цього питання.

Навіть у кваліфікації Ліги чемпіонів і Ліги Європи беруть участь команди, які чогось варті. Той же "Гент" виграв Кубок Бельгії і зайняв друге місце в національній першості. До всіх суперників треба ставитися дуже серйозно.

Та й потім, який сенс говорити про вдалий жереб, якщо у випадку успішного подолання кваліфікації, ми отримаємо в групі тих же "Барселону" та "Інтер"? Так що як жереб випаде, так і буде", - наводить слова Газзаєва офіційний сайт клубу.

Зараз ви читаєте новину «"Навіть у кваліфікації Ліги Чемпіонів беруть участь команди, які чогось варті" - Газзаєв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути