субота, 30 січня 2010 15:59

"Наші з Повєткіним шляхи до кінця року обов"язково перетнуться" - Кличко

"Наші з Повєткіним шляхи до кінця року обов"язково перетнуться" - Кличко

Перед поєдинком з американцем Еді Чемберсом українець Володимир Кличко пообіцяв, що зустрінеться з росіянином Олександром Повєткіним цього року.

"Звичайно, я добре знаю, що переможцем Чемберса був Олександр Повєткін. Я той бій в прямому ефірі дивився. Пам"ятаю, подумав, що Еді неабияк спіжонив - приїхав до Європи за тиждень до поєдинку, не встиг перебудуватися, і у нього в середині поєдинку просто "закінчився бензин". Повєткін виграв право на зустріч зі мною і отримав цей поєдинок. Який, нагадаю, не відбувся через травму російського боксера.

Звичайно, до нього черга дійде. Після бою з Чемберсом треба буде захищати пояс IBF - значить, прийде черга поєдинку з Повєткіним. Тільки не вимагайте від мене термінів - їх поки немає. Можу сказати одне - бій буде цього року. Можна повідомити, що в 2010 році цей бій неодмінно відбудеться. Якщо, тьфу-тьфу, не перешкодять травми, наші з Повєткіним шляхи до кінця року обов"язково перетнуться.

Що стосується переговорів між братом Віталієм і Миколою Валуєвим, то, боюся, до цього питання ясності я не внесу. Тому що реальність така: у Колі багато промоутерів, про яких він навіть не підозрює. Тому в переговорному процесі дуже багато складнощів.

Так, цей процес йде. Але до чого він приведе і коли - сказати неможливо. Та і зараз мені, якщо чесно, не до Валуєва і не до Повєткіна. Зараз всі думки про те, як підійти до Чемберса в оптимальній формі", - цитує Кличка "Советский спорт".

Зараз ви читаєте новину «"Наші з Повєткіним шляхи до кінця року обов"язково перетнуться" - Кличко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути