неділя, 11 липня 2010 16:54

"Наші в п"янках не помічені, але жадібно пили холодну воду" - Кварцяний

"Наші в п"янках не помічені, але жадібно пили холодну воду" - Кварцяний

Наставник луцької "Волині" Віталій Кварцяний спробував знайти пояснення нищівній поразці команди від полтавської "Ворскли" (0-4) в рідних стінах. Це була перша гра волинської команди після повернення в елітний дивізіон.

"У такому поєднанні, в захисті, ми не грали жодної одну гру. Тому й розбіжності. Ми в перерві налаштували ігрову дисципліну, але четвертий гол вибив команду з колії".

При цьому коуч "Волині" назвав полтавську команду однією з найбільш зіграних у Прем"єр-лізі.

"Ця команда виграла Кубок України. Потім у них була чорна смуга. Але я говорив: "Коля, нічого страшного, після чорної смуги настає біла. І ось ця біла смуга прийшла для Полтави, а у нас після білої смуги ... ".

"І наступне. До гри ніхто призи не вручає. Я знав, буде катастрофа. Але важко було уявити, що ми станемо перед уболівальниками, перед керівництвом клубу такими безпорадними, млявими, важкими, і абсолютно без бійцівських якостей, якими славилася наша команда".

За словами Кварцяного, Полтава виявляла спортивну хитрість.

"Так видно грають у Прем"єр-лізі. Падають, п"ють воду, лежать. Наші теж у п"янках не помічені, але жадібно пили холодну воду. Це головні причини, через які ми програли".

"Так як вони грають, треба переглядати їм контрактні умови. Так як ми грали, ми мало програли. Це гра рівня колективу фізкультури".

Волинські футболісти були вальяжні, вважає Віталій Володимирович.

"Герасим"юк, якщо б ще 5 хвилин відіграв - він помер би. А мені довелося б сісти за грати. З Ковалюком, Шандруком, Семочком треба прощатися. Бразильці - вони ж боягузи. Женюх - 7 ліга львівської області. Не хочуть битися. Думають тільки про зарплату і аванси. Ніхто не зіграв на рівні гравця першої ліги".

За матеріалами sport.ua

Зараз ви читаєте новину «"Наші в п"янках не помічені, але жадібно пили холодну воду" - Кварцяний». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути