Ексклюзиви
неділя, 25 травня 2008 12:23

"Наші гравці думками вже у відпустці"

"Наші гравці думками вже у відпустці"

Наставник української збірної Олексій Михайличенко, не зважаючи на серйозну поразку (0:3), спробував знайти в поєдинку проти голландської збірної і позитивні моменти.

- Такі поразки - дуже неприємні, сприймати їх дуже боляче, але в той же час вони дуже корисні. Це дуже важливий досвід, саме в таких іграх ми можемо перевірити наш реальний рівень на сьогоднішній день. Варто визнати, що сьогодні суперники були в різних умовах - голландці виходять на пік форми, готуючись до Євро-2008, а наші гравці все ж таки більше думками вже у відпустці, - визнав Олексій Михайличенко. - Як ми не прагнули донести до хлопців, що цей матч дуже важливий у контексті підготовки до відбірного турніру до Кубка світу-2010, їм все одно не вдалося змусити себе викластися на повну потужність. До того ж, позначається ще і те, що багато наших збірників не мають постійної ігрової практики в клубах. Тому не дивно, що у наших діях було багато помилок. Можна сказати, що ми самі дозволяли суперникам знаходити недоліки в нашій грі. Особливо невдало ми діяли в першому таймі, оскільки не зуміли налагодити контратакуючу гру.

Також головний тренер сказав і з приводу дебюту в першій збірній країни трьох виконавців - Григорія Ярмаша, Євгенія Селезньова і Сергія Кравченка:

- Ми перебуваємо в постійному пошуку нових кадрів, прагнемо проглянути їх у матчах високого рівня. Саме таким чином ми можемо перевірити їх рівень майстерності, адже по іграх національної першості не завжди вдається об"єктивно оцінити їх гру.

официальный сайт ФФУ

Зараз ви читаєте новину «"Наші гравці думками вже у відпустці"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути