пʼятниця, 08 жовтня 2010 10:49

"На олівці багатьох європейських клубів буквально весь склад"Карпат" - Дедишин

"На олівці багатьох європейських клубів буквально весь склад"Карпат" - Дедишин
Генеральний директор львівських "Карпат" Ігор Дедишин, коментуючи чутки про інтерес з боку низки клубів до півзахисника команди Ігоря Худоб'яка, заявив, що подібні запити надійшли з цілої низки виконавців.

"Трансферна вартість багатьох наших футболістів справді зросла. У клуб все частіше надходять пропозиції, що свідчать про інтерес до того чи іншого гравця. Худоб'як в цьому списку не виняток. На олівці багатьох європейських клубів буквально весь склад команди, - цитує Дедишина "СЭ в Украине". - Проте сезон у розпалі, і футболісти повинні бути сконцентровані на майбутніх матчах, а не на будь-яких привабливих перспективах. Всьому свій час".

"Конкретні пропозиції будемо розглядати, нікого з футболістів затримувати не станемо, але це не означає, що всіх почнемо продавати направо і наліво, як на якихось торгах. Ні в якому разі! Якщо з'явиться потенційний покупець з солідних європейських клубів, готові кожен сезон продавати не більше 2-3 гравців. Зрозуміло, мова йде про імениті клуби, в яких футболісти зможуть максимально розкрити свій талант", - резюмував гендиректор "Карпат".

Наступний матч в Лізі Європи "Карпати" зіграють проти іспанської "Севільї". Матч пройде 21 жовтня у Львові.
За матеріалами Динамо Киев от Шурика
Зараз ви читаєте новину «"На олівці багатьох європейських клубів буквально весь склад"Карпат" - Дедишин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути