Ексклюзиви
середа, 25 лютого 2009 13:20

"МЮ" встановив абсолютний рекорд Ліги Чемпіонів

"МЮ" встановив абсолютний рекорд Ліги Чемпіонів

Зігравши внічию з "Інтером" (0:0) в першому матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів, "Манчестер Юнайтед" встановив абсолютний рекорд турніру за тривалістю безпрограшної серії.

З урахуванням минулого розіграшу, який став для "червоних дияволів" переможним, вони не знають поразок впродовж 20 ігор підряд. Відзначимо, що востаннє підопічні Алекса Фергюсона програли матч Ліги чемпіонів під час свого попереднього візиту на "Сан-Сіро" - в квітні 2007 року "Мілан" у звітному півфінальному поєдинку розгромив їх з рахунком 3:0, пише sport.segodnya.

Довідка gazeta.ua

"Манчестер Юнайтед" (англ. Manchester United) - англійський футбольний клуб з міста Манчестер. Один з найкрупніших і популярніших футбольних клубів в світі (близько 330 млн. уболівальників у всьому світу, або близько 5 % населення Землі). Є учасником Англійської Прем"єр-ліги з моменту її заснування в 1992 році. Починаючи з сезону 1964/65 і по теперішній час (за винятком шести сезонів) середня відвідуваність домашніх матчів клубу була найвищою серед всіх футбольних клубів Англії.

На даний момент "Юнайтед" має найвищі доходи серед всіх футбольних клубів у світі і вважається найдорожчим спортивним клубом планети. У травні 2008 року журнал "Форбс" оцінив клуб в 897 млн фунтів (або 1,8 млрд доларів США).

Зараз ви читаєте новину «"МЮ" встановив абсолютний рекорд Ліги Чемпіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути