Ексклюзиви
вівторок, 09 листопада 2010 13:14

"МЮ" підпише 15-річного норвезького таланта

"МЮ" підпише 15-річного норвезького таланта
Один із грандів англійського футболу - "Манчестер Юнайтед" - найближчим часом посилиться 15-річним норвезьким футболістом Матсом Моллером Делі. Про це у вівторок, 9 листопада, повідомила норвезька газета Dagbladet.

За її даними, якщо всі юридичні формальності будуть залагоджені, то юний півзахисник відправиться на "Олд Траффорд" в лютому 2011 року. Зараз Матс Моллер Делі виступає за норвезький клуб "Стабек". Dagbladet зазначає, що він потрапив у сферу інтересів "червоних дияволів" завдяки академії екс-форварда "МЮ" Оле-Гуннара Сольск'яера.

Делі вже тренувався з основним складом "Стабека", тренер якого Пал Берг описав його як гравця "видатного таланту" і потенційно "досконалого футболіста".

Також манкуніанці хочуть придбати форварда "Барселони" Бояна Кркіча, який ніяк не може пробитися в основу каталонського клубу, де в атаці грають Лео Мессі і Давид Вілья.

"Червоні дияволи" готові викласти за 20-річного каталонця ні багато, ні мало 15 млн фунтів стерлінгів, адже контракт Кркіча з "блаугранас" діє до літа 2012 року, повідомляє газета El Mundo Deportivo.

Кркіча також хоче бачити в своїх рядах тренерський штаб "Ювентуса".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що "МЮ" цікавиться півзахисником юнацької збірної України і одеського "Чорноморця" Борисом Тащі.
За матеріалами Korrespondent.net
Зараз ви читаєте новину «"МЮ" підпише 15-річного норвезького таланта». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути