середа, 16 грудня 2009 10:57

"МЮ" наздогнав "Челсі" в ювілейному матчі Фергюсона

"МЮ" наздогнав "Челсі" в ювілейному матчі Фергюсона

Чемпіон Англії з футболу "Манчестер Юнайтед" наздогнав лідера нинішньої першості країни "Челсі". Пізно ввечері 15 грудня "МЮ" вдома переміг "Вулверхемптон" (3:0) в матчі 17-го туру чемпіонату Англії і набрав 37 очок. При цьому у "Челсі" залишилося на одну гру менше, повідомляє Associated Press.

У матчі з "Вулверхемптоном" у складі "Манчестера" голи забили Вейн Руні (він відзначився з пенальті), Неманья Відіч і Луіс Антоніо Валенсія. Ця гра стала для головного тренера "МЮ" сера Алекса Фергюсона 900-ою на посту наставника команди.

"Челсі" може повернути собі лідерство 16 грудня. Цього дня лондонці приймуть на своєму полі "Портсмут". Крім того, в середу відбудуться матчі "Бернлі" - "Арсенал", "Тоттенхем" - "Манчестер Сіті" і "Ліверпуль" - "Віган".

На третє місце в чемпіонаті Англії вийшла "Астон Вілла", яка 15 грудня перемогла на виїзді "Сандерленд" (2:0). У команди з Бірмінгема стало 32 очки в 17 матчах. В "Арсеналу" перед грою з "Бернлі" 31 очко в 15 матчах.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «"МЮ" наздогнав "Челсі" в ювілейному матчі Фергюсона». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути