неділя, 26 липня 2009 13:29

"Могли забити ще більше голів" - Мілевський

"Могли забити ще більше голів" - Мілевський

Артем Мілевський став одним з найкращих у суботньому матчі "Динамо" проти "Таврії" (6:0). Нападник забив другий гол і взяв участь ще у двох атаках киян. Зокрема, п"ятий гол Ярмоленка справа ніг Мілевського. Артем накрутив чотирьох гравців оборони гостей разом з воротарем і віддав пас на партнера. Сімферопольці протестували проти голу. Підозрюють, що м"яч вийшов за лінію поля.

- Всі задоволені. "Таврії" ми забили навіть більше, ніж "Чорноморцю". Малюнок нашої гри став кращим. Можливо, "Таврія" ще не набрала форми. "Динамо" поступово знаходить свою гру. Ми продемонстрували багато флангів, передач, атак…

- "Динамо" зіграло сильно чи "Таврія" - слабо?

- Важко сказати. Але у цьому матчі ми грали набагато краще, ніж проти "Чорноморця". І могли забити ще більше голів.

- Що саме у команди почало краще виходити у порівнянні з матчем проти "Чорноморця"?

- У нас був хороший контроль м"яча. Суперник нам багато дозволяв. Вболівальники побачили кілька цікавих комбінацій і шість красивих голів у нашому виконанні. У цьому різниця.

- Максим Старцев вважає, що м"яч вийшов за лінію поля, коли ви розіграли той фантастичний гол (5 гол Ярмоленка з передачі Артема)…

- Я буду дивитися повтор, але наскільки мені здалося, то м"яч за лінію не виходив. Якщо м"яч повністю не пересік лінію, то це не можна вважати голом або зупиняти гру. Чесно кажучи, не знаю, може він і вийшов. Треба подивитися повтор.

- Давно ви так "знущались" над захистом суперника?

- Востаннє таке було минулого року у товариському матчі проти "Арсенала". На цьому ж самому стадіоні. Тоді також був схожий гол і результат.

- Що сказав Валерій Газзаєв у перерві матчу?

- У першому таймі ми багато набігалися, багато пресингували, тому Валерій Георгійович порадив нам відійти. Він попросив мене не дуже бігти в атаку, а більше контролювати середню зону і при можливості, коли м"яч був у нас, йти в атаку. Думаю, це у нас вийшло.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"Могли забити ще більше голів" - Мілевський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути