неділя, 26 липня 2009 11:57

"Три тижні ходитиму в гіпсі" - Олександр Алієв

"Три тижні ходитиму в гіпсі" - Олександр Алієв
На матчі другого туру прем"єр-ліги України "Динамо" - "Таврія" (0:6) Олександр Алієв був глядачем. Півзахисник травмувався у матчі за Суперкубок і на поле зможе повернутися не раніше, як за 6 тижнів. На днях футболіст повернуся з Німеччини, де йому зробили операцію.

- Перед збірною я надірвав лівий гомілкостоп. А потім порвав дві зв"язки, ще одну надірвав. В принципі можна було обійтися без операції, але лікар сказав, що краще її зробити. Він цікавився моєю думкою і я вирішив все-таки лягти під ніж.

- Коли вам зробили операцію?

- 20 липня. Операція пройшла добре. Спочатку було важко ходити. І зараз це не дуже зручно робити, але нічого не поробиш.

- Лікарі дали вам 6-7 тижнів. Відчуваєте, що за цей час зможете відновитися?

- Три тижні я буду ходити у гіпсі, а потім полечу в Мюнхен і там буду відновлюватися. Лікарі сказали, що через шість тижнів зможу повернутися на футбольне поле.

- Коли дивилися матч проти "Таврії" хотілося вийти на поле?

- Звичайно хотілося. Я кожного дня приїжджаю на тренування, відвідуватиму матчі. Поєдинок з "Чорноморцем" пропустив, бо якраз перебував у Німеччині. Шкода, що так вийшло з травмою. Залишається тільки терпіти і готуватися.

- Як враження від матчу?

Якщо команда створює моменти і реалізовує їх, то все добре. Головне, щоб ми витримали заданий темп. Я буду тільки радий за хлопців.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"Три тижні ходитиму в гіпсі" - Олександр Алієв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути