Ексклюзиви
субота, 27 березня 2010 15:22

"Міста-господарі Євро-2012 отримають дві тисячі одиниць нового транспорту" - Колесніков

"Міста-господарі Євро-2012 отримають дві тисячі одиниць нового транспорту" - Колесніков

Муніципалітети міст, в яких пройдуть матчі Євро-2012, отримають близько 2 тисяч одиниць громадського транспорту від державної лізингової компанії, повідомив в інтерв"ю "Дзеркалу тижня" віце-прем"єр з підготовки до Євро-2012 Борис Колесніков. За його словами, головним виконавцем цього замовлення буде ЛАЗ.

"За рахунок 300—400 млн., виділених "Укрексімбанком", ми збільшимо статутний капітал державної лізингової компанії, і муніципалітети чотирьох міст отримають близько 2 тисяч одиниць абсолютно нового транспорту", — заявив віце-прем"єр міністр.

При цьому він підкреслив, що замовлення на виробництво транспортних засобів отримають виключно українські підприємства, а єдиним заводом, здатним впоратися з масштабом основної частини замовлення, є ЛАЗ.

"Є тільки один завод, що може впоратися з якістю та обсягом замовлення, — Львівський автобусний завод. До речі, з допомогою "Сіменс" ЛАЗ зробив успішні тролейбуси. Сьогодні ми, зокрема, обговорювали можливість відкриття 12-кілометрового тролейбусного маршруту Трускавець—Дрогобич. Екологічний транспорт в екологічно-чистому районі — це хороше рішення", — проінформував Колесніков.

Зараз ви читаєте новину «"Міста-господарі Євро-2012 отримають дві тисячі одиниць нового транспорту" - Колесніков». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути