Ексклюзиви
четвер, 25 березня 2010 13:04

"Готуватися до Євро-2012 і Сочі-2014 Україна і Росія планують разом" - Колесніков

"Готуватися до Євро-2012 і Сочі-2014 Україна і Росія планують разом" - Колесніков

Росія і Україна планують об"єднати зусилля з підготовки до Євро-2012 і до Сочі-2014. Про це заявив віце-прем"єр міністр України Борис Колесніков у ході відвідування КПП "Успенка" на кордоні Донецької та Ростовської областей.

За його словами, одним з елементів співпраці Росії і України стане дорога, Донецьк-Амвросіївка - КПП "Успенка" і далі йде на Ростов. У даний момент обговорюються нюанси будівництва цієї дороги.

"Ця дорога надважлива ... увага вболівальників буде прикута до Євро ... ми вже запланували, обговорювали вчора з Президентом і прем"єром нову дорогу, швидкісну між Донецьком і Ростовською областю до кордону. Ми збільшимо кількість смуг, щоб в уболівальників і туристів, як з російського, так і з українського боків не було ніяких проблем із часом ", - заявив Колесніков.

При цьому віце-прем"єр міністр зазначив, що всі сухопутні дороги в Сочі-2014 ведуть через Україну, і в квітні в Москві пройдуть міжурядові переговори, на яких будуть обговорюватися питання транспортного коридору та об"єднання зусиль для підготовки до Євро-2012 і Сочі-2014.

Колесніков зробив акцент на тому, що при будівництві дороги держава хоче уникнути прямих бюджетних витрат, за рахунок аукціону цінних паперів.

Вартість дороги Донецьк-Ростовська область за словами Колеснікова буде становити 5 млн доларів (40 млн грн.) кілометр.

Також віце-прем"єр додав, що необхідно створити Міжурядову угоду між Україною і Росією про єдиний митний контролі, що дозволить удвічі скоротити час проходження митного контролю.

За матеріалами zadonbass.org

Зараз ви читаєте новину «"Готуватися до Євро-2012 і Сочі-2014 Україна і Росія планують разом" - Колесніков». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути