четвер, 24 вересня 2009 15:32

"Мілевський попросив витягнути "Шахтар" - адміністратор "Динамо" Чубаров

"Мілевський попросив витягнути "Шахтар" - адміністратор "Динамо" Чубаров

Жеребкування ¼ фіналу Кубка України провели у Будинку футболу 23 вересня. Першим тягнути кульку з номером вийшов представник "Динамо" - адміністратор клубу Олександр Чубаров. "Динамівцям" дісталася цифра "4". Перед тим як повернутися в залу Чубаров заявив, що зараз вийде замісник генерального директора "Шахтаря" Анатолій Попов і витягне "трійку". А це означає, що "Динамо" зіграє з "гірниками" на виїзді.

Так і сталося. Попов дістав "трійку", а Чубаров – оплески на свою адресу. Замгендиректор "Шахтаря" після жеребкування заявив, що не вірить у магію чисел, а адміністратор "Динамо" , навпаки, вірить.

- Давайте складемо цифри 2 і 3. Буде 5. Дев"ятий рік і дев"ятий місяць – 18. А 18 і 5 буде 23. Сьогодні 23 число і в цей день відбувається магія чисел. Людина, яка це знає, загадує. Я так і зробив – задумав, щоб ми грали з "Шахтарем" і бажано на виїзді. Тому я був упевнений, що так і станеться. Мені капітан команди після гри з "Металістом" сказав: "Федорович тепер тягни "Шахтар" і бажано, щоб гра проходила на "Донбас Арені", адже ми ще там не грали". Я зробив. Не знаю, може половина команди буде не дуже задоволена, а може і всі будуть раді.

"Динамо" і "Шахтар" вперше в історії українського футболу зустрінуться на такій ранній стадії, як 1/4 фіналу Кубка. До цього вони п"ять разів грали у фіналі і одного разу зустрічалися в півфіналі.

Всі матчі ¼ фіналу Кубка України складаються з однієї гри. Поєдинки пройдуть 28 жовтня 2009 року.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"Мілевський попросив витягнути "Шахтар" - адміністратор "Динамо" Чубаров». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути