четвер, 24 вересня 2009 13:58

"Про "Шахтар" подумаємо через місяць" - Газзаєв

"Про "Шахтар" подумаємо через місяць" - Газзаєв

Головний тренер київського "Динамо" Валерій Газзаєв прокоментував підсумки жеребкування, що відбулося в середу, 1/4 фіналу Кубка України, згідно якого суперником "біло-блакитних" на цьому етапі став донецький "Шахтар".

- Не бачу сенсу говорити про якусь невдачу, - сказав наставник динамівців. - Жереб є жереб. На кого вказав - з тим і гратимемо.

- Старший адміністратор клубу Олександр Чубаров, який в точності передбачив зіркову пару чвертьфіналу, не отримав дружнього прочухану від представників тренерського штабу "Динамо"?

- Звичайно ж, ні (посміхається), адже від нього нічого не залежало. Грати потрібно з будь-яким суперником, будь то "Шахтар" чи "Оболонь". Будемо готуватися, але строго за порядком. Зараз думки тільки про найближчий матч, який ми проведемо в п"ятницю з "Зорею".

- На даній стадії кубкових змагань формула турніру передбачає визначення півфіналіста в рамках одного матчу. Вам не здається, що ця система не зовсім об"єктивна?

- Думаю, ви маєте рацію. У будь-якому випадку об"єктивніше було б проводити дві зустрічі. Це світова практика, прийнята в більшості провідних футбольних держав, - наприклад, в Італії.

- Зустріч з суперником номер один на три тижні раніше очікуваного очевидно не входила у ваші плани?

- Я б не хотів зараз конкретизувати, що входило або не входило в наші плани. Ми в даний момент думаємо про "Зорю". Потім подумаємо про "Барселону". А ще через місяць настане час "Шахтаря". Як кажуть буде день - буде і їжа.

За матеріалами Террикон, "Спорт-Экспресс в Украине"

Зараз ви читаєте новину «"Про "Шахтар" подумаємо через місяць" - Газзаєв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути