вівторок, 21 грудня 2010 10:29

"Мілевський не потрібен нікому, навіть у Молдавії" - президент "Локомотива"

"Мілевський не потрібен нікому, навіть у Молдавії" - президент "Локомотива"

Президент "Локомотива" Ольга Смородська розповіла, чому клубу не знадобився Мілевський, а також заявила, що якщо Алієв вирішить йти, то силою утримувати його не буде.

"Крім Мілевського, жодної пропозиції щодо нападаючих ми не мали. Купувати ж гравців в поспіху, на прапорці я була не готова. До того ж не вірила, що киянин, який проводив невдалий сезон у "Динамо", у нас заграє чудово.

Якби Мілевського купила, припустимо, "Барселона", мене вболівальники в центрі поля закопали б і зверху хрестик поставили. Але ситуація зовсім інша.

Ні одному клубу в світі - ні в Росії, ні на Україну, ні, скажімо, в Молдавії - не знадобився Мілевський, і президент київського "Динамо" Ігор Суркіс 1 вересня сказав: раз по футболісту немає ніяких пропозицій, йому варто було б замислитися над якістю своєї гри.

Цей нападник не посилив би нашу команду, тому ми його і не придбали. До того ж за нього виставили захмарну ціну", - нарікає Смородська.

Також президент "Локомотива" прокоментувала питання про можливу зміну команди Олександром Алієвим.

"У нього теж діючий контракт. Його, звичайно, все сватають в київське "Динамо"- вам краще за мене відомі ці чутки. Але на мене ніхто не виходив. Якщо Алієву щось потрібно, він повинен сам прийти.

Поки він цього не зробив. Мій підхід такий: потрібно намагатися домовитися з кожним гравцем. Щоб він грав із задоволенням, з радістю ходив на роботу. Утримувати силою я нікого не буду", - запевнила Смородська.

За матеріалами СЭ, DELFI

Зараз ви читаєте новину «"Мілевський не потрібен нікому, навіть у Молдавії" - президент "Локомотива"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути