понеділок, 20 грудня 2010 09:21

"Алієв - половина "Локомотива" - Мілевський

"Алієв - половина "Локомотива" - Мілевський

Форвард київського "Динамо" Артем Мілевський оцінив виступ півзахисника "Локомотива" Олександра Алієва в сезоні-2010.

"Хотів, щоб мій друг став кращим бомбардиром. На жаль, обігнати Веллітона йому не вдалося. Але лідерство в номінації "гол+пас" не менш престижно. Схожого результату Саша домагався в київському "Динамо" в сезоні-2008/09. Тоді на його рахунку було 13 м'ячів та 7 передач, з яких я, до речі, забив не один гол.

З функціями плеймейкера Олександр справляється цілком успішно. Як нападник, можу сказати, що забивати після його пасів завжди зручно. А ще треба врахувати, що "Локомотив" у цьому році переживав не найкращі часи і Алієв практично самотужки тягнув команду.

Місце в Лізі Європи за великим рахунком його заслуга. Відніміть у залізничників очки, які їм принесли точні удари півзахисника, і подивіться на результат. Існує футбольна істина, що воротар - півкоманди. У нашому випадку цей вислів можна перефразувати так: Алієв - половина "Локомотива".

Приховувати не буду: дуже б хотів знову грати з Алієвим. На цей час вдається взаємодіяти тільки у збірній, але це буває рідко. Якби Саша повернувся до Києва, наша команда тільки виграла б. Я заробляю багато штрафних, і нам як раз не вистачає майстра стандартів", - наводить слова футболіста "Спорт-Экспресс".

Нагадаємо, Мілевський та захисник донецького "Шахтаря" Дмитро Чигринський є найдорожчими українськими футболістами у вітчизняній прем'єр-лізі. Трансферна вартість кожного з гравців складає 10 млн. євро.

За матеріалами Sports.ru

Зараз ви читаєте новину «"Алієв - половина "Локомотива" - Мілевський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути