четвер, 18 червня 2009 14:11

"Мілан" вимагає знижку за футболіста з хворими зубами

"Мілан" вимагає знижку за футболіста з хворими зубами

Італійський футбольний клуб "Мілан" зажадав у португальського "Порту" знижку на захисника Алі Сіссоко, у якого під час медобстеження виявили хворобу зубів. "Мілан" планував придбати Сіссоко за 15 мільйонів євро, але тепер хоче збити ціну до 12 мільйонів.

16 червня перехід французького захисника "Порту", який має сенегальське коріння, був відкладений після медичного огляду. У Сіссоко виявили запалення навколозубної тканини (гранулому), яка може дати ускладнення на серце. За іншими даними, лікарів стурбували "ортодонтичні дефекти" гравця.

Сіссоко пройшов повторне медобстеження, і лікарі дали добро на перехід гравця до "Мілана". Сіссоко відзначив, що він вже підписав з італійським клубом попередній контракт, і тепер відправляється у відпустку до Сенегалу.

Проте віце-президент "Мілана" Адріано Галліані в інтерв"ю Sky Sport Italia заявив, що якщо "Порту" не погодиться продати Сіссоко за 12 мільйонів євро, то перехід не відбудеться. Чи зв"язано бажання "Мілана" збити ціну на футболіста з результатами медичного обстеження, не уточнюється.

За інформацією Goal.com, іншим варіантом операції може стати перехід Сіссоко до "Мілана" на правах оренди. В цьому випадку через рік італійський клуб зможе підписати із захисником повноцінний контракт. Проте "Порту" не зацікавлений в тому, щоб віддавати свого футболіста в оренду.

Алі Сіссоко, якому 15 вересня виповниться 22 року, починав професійну кар"єру в клубі другого дивізіону чемпіонату Франції "Геньон". Влітку 2008 року він перейшов у португальську "Віторію", а в січні 2009 року - в "Порту". У складі "Порту" Сіссоко став чемпіоном Португалії і виграв Кубок країни.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «"Мілан" вимагає знижку за футболіста з хворими зубами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути