середа, 08 липня 2009 08:47

"Мілан" підписав захисника, який колись не підійшов "Динамо"

"Мілан" підписав захисника, який колись не підійшов "Динамо"

Італійський "Мілан" зробив перше придбання у літнє міжсезоння. "Россонері" підписали трирічний контракт із захисником збірної США Огучі Оньєву. Причому Оньєву дістався "Мілану" безкоштовно. Гравець перейшов до "Мілана" на правах вільного агента.

Оньєву є основним захисником збірної США. З 2004 року він виступав за "Стандард" Льєж, а другу половину сезону-2006/07 провів вуанглійському "Ньюкасл Юнайтед". Оньєву є дворазовим чемпіоном Бельгії.

У збірній США захисник дебютував у жовтні 2004 року і взяв участь у чемпіонаті світу 2006 року в Німеччині. За підсумками 2006 року Оньєву визнали найкращим футболістом США. У червні 2009 року гравець у складі американської збірної став віце-чемпіоном Кубка конфедерацій, коли у фіналі американці поступилися Бразилії.

Відзначимо, що кілька років тому інтерес до цього захисника проявляло київське "Динамо". Проте конкретних пропозицій Оньєву з київського клубу не отримав - можливо, з якихось причин гравець не підійшов киянам.

За матеріалами Террикон, ТСН

Зараз ви читаєте новину «"Мілан" підписав захисника, який колись не підійшов "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути