субота, 04 липня 2009 13:08

"Мілан" зберіг Пірло і полює за двома форвардами

"Мілан" зберіг Пірло і полює за двома форвардами

Нападаючий "Реала" Клас-Ян Хунтелаар і форвард "Севільї" Луіс Фабіану потрапили в сферу інтересів "Мілана".

Нагадаємо, головною трансферною метою "россонері" цього літа вважався нападаючий "Вольфсбурга" Едін Джеко, проте чемпіони Німеччини відмовилися продавати боснійця.

У результаті, керівництво "Мілана" звернуло свій погляд на Хунтелаара і Луіса Фабіано. Крім того, у сфері інтересів червоно-чорних залишається форвард "Арсеналу" Еммануель Адебайор.

Тим часом, за словами віце-президента "Мілана" Адріано Галліані, клуб не отримував ніяких пропозицій з приводу можливого придбання півзахисника "россонері" Андреа Пірло.

"Ніхто не звертався до нас з питаннями про Пірло", - заявив Галліані. Пізніше дану інформацію підтвердив і агент футболіста Тулліо Тінті, який навіть не став обговорювати можливість відходу Андреа в інший клуб. "Пірло - гравець "Мілана", - коротко і ясно відмітив Тінті.

За словами віце-президента "Мілана" Адріано Галліані, клуб не отримував ніяких пропозицій з приводу можливого придбання півзахисника "россонері" Андреа Пірло.

"Ніхто не звертався до нас з пропозиціями про Пірло", - заявив Галліані. Пізніше дану інформацію підтвердив і агент футболіста Тулліо Тінті, що навіть не став обговорювати можливість переходу Андреа в інший клуб. "Пірло - гравець "Мілана", - коротко і ясно відмітив Тінті.

За матеріалами "Советский спорт"

Зараз ви читаєте новину «"Мілан" зберіг Пірло і полює за двома форвардами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути